Om oss

Om oss

Varmt välkomna!

Här på Nya Acacia Blommor blir ni väl omhändetagna av välutbildad personal, efter många års av efarenhet och floristutbildning så möts ni av ett varmt välkomnade med god kvalite på alla våra produkter, växter och blommor.

 

Catrin Hammarström som är delägare i företaget har hand om bröllopsarrengemang, brudbuketter och festtillställningar, hon gick sin floristutbildning år 1985 i Norrköping, även delägaren Conny Hammarström gick sin floristutbildning där år 1984 som nu är bosatt i Amerika och uppdaterar oss ständigt med nya trender.Han har en stor del i vårt företag som ständigt ger oss inspiration och ideer. Kenneth Hammarström som är grundaren har hand om företagsutsmyckning, sorgbinderi och begravningsarrengemang. Han gick sin floristutbildning i Skåne på Östragrevie år 1959, 1966 fick han sitt gesällbrev. Nya Acacia Blommor är ett fint familjeföretag med en stor gemenskap, tillsammans gör vi det bästa utav allt.

 

Butiken

Kenneth Hammarström grundade Acacia Blommor år 1964, han ägde flera butiker förut i smålandsstenar, Anderstorp och i Gnosjö men i Gislaved fanns huvudbutiken som fortfarande finns kvar i namnet Nya Acacia Blommor, när den andra generationen kom in som ägare i företaget så var det dags att lyfta butiken till det lilla extra, vi förnyar oss hela tiden för att gå med trenderna som kommer på nytt hela tiden.

 

Presentartiklar

Välkommen till Nya Acacia Blommor där vi har mer att erbjuda än blommor, växter och tillbehör. Nu har vi även presentartiklar för alla tillfällen, parfymer och en massa doftande produkter att erbjuda. Låt dig inspireras av våra produkter nedan.

Varmt välkomna in till vår butik